Fillerina pakke med filler kur, filler gel og dagcreme

Fillerina

Fillerina® er den første generation af dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug – helt uden nål. Det unikke ved Fillerina® produkterne er, at de indeholder 12 hyaluronsyrer med forskellige molekylestørrelser og vægt som mindsker rynker, ujævnheder og slaphed i ansigtet og giver mere volumen til kindben og læber.

LABO Cosprophar Suisse
Fillerina® produkterne er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse efter mange års forskning med at finde den bedste metode til at genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion. 

LABO forpligter sig til at gøre fremtiden mere bæredygtig med projektet: LABO FOREST. Projektets formål er at genoprette landskabet i den peruvianske Amazonas ved at styrke lokalsamfundet og plante træer for at genoprette, bevare og give værdi til biodiversiteten i verdens største skov – til stor gavn for vores fælles fremtid. For Fillerina og andre LABO brands, betyder det reducering af plastikforbrug og implementering af genbrugsmaterialer for en mere bæredygtig produktion.

Læs mere om projektet her.

Filter oversigt

Kategori

Brands

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.