We make it easy to feel better

Velkommen til Scandinavian Skin Lab

Vores mission

Vores mission har altid været at håndplukke hudpleje- og skønhedsbrands af høj kvalitet der giver synlige resultater. Vores fokus er, at tilbyde produkter der er særligt innovative i enten sin form, virkning eller anvendelse. Det betyder også at de brands vi tilbyder, er nøje udvalgt da de skal kunne noget andet end allerede eksisterende produkter på markedet. Når det kommer til hudpleje og velvære er vores målsætning at du skal føle dig som den bedste version af dig selv med den alder du har.

Vi stræber efter at give vores kunder den helt rigtige vejledning og information om hvert enkelt produkt – så du kan være sikker på, at finde det produkt der passer bedst til dig og dine behov.

Velkommen til vores skønhedsunivers!

We make it easy to feel better

Fillerina neck and cleavage filler gel til hals og nærområdet på tæppe ved siden af et glas vand

Scandinavian Skin Lab:
The home of Fillerina

Fillerina® er den første generation af dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug – helt uden nål. 

Hyaluronsyrerne i Fillerina® findes i forskellige variationer og koncentrationer, for at sikre den optimale virkning i de forskellige hudlag. Hyaluronsyrerne mindsker rynker, ujævnheder og slaphed i ansigtet og giver mere volumen til f.eks. kindben og læber.

Hvad gør Fillerina® anderledes?
Det unikke ved Fillerina® produkterne er, at de indeholder 12 hyaluronsyrer med forskellige molekylestørrelser og vægt. Hyaluronsyrerne med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger ned i de dybere hudlag, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand. Fillerina® indeholder desuden collagen og elastin, som bidrager til at styrke fasthed og elasticitet, og genopbygge hudens strukturer.

Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner. Fillerina® produkterne hjælper dermed aktivt til at modvirke nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig fine linjer, rynker og tab af fylde på bl.a. kindben og læber. Se hvordan du anvender Fillerina®  her.

Fillerina® er klinisk testet og har dokumenteret effekt

Gratis personlig konsultation

Vi hjælper dig til at forstå din huds behov
Er du i tvivl om hvilke Fillerina® produkter der passer til dig og din hudtype eller hvilken grad du skal vælge?

Vi forstår vigtigheden af individuelle behov og ønsker for hudpleje og som Fillerina® specialister gennem mange år, vil vi gerne give dig den bedste oplevelse! Derfor tilbyder vi hos Scandinavian Skin Lab en gratis og uforpligtende konsultation med vores materialist og produktspecialist Christina, så vi kan hjælpe dig godt på vej med de rigtige produkter og grader.

Hvad indebærer en personlig konsultation?
For at forstå hvilke produkter der passer til netop din hud, opfordrer vi dig til at sende et par billeder af dit ansigt/problemområder inden konsultationen, så vi  er sikre på at kunne give den helt rigtige vejledning. Derefter vil vores materialist og produktspecialist, Christina, række ud til dig med henblik på at aftale et tidspunkt for uformel snak omkring hvordan din hud har det og hvad den har brug for. Der er mulighed for en telefonisk konsultation eller et online møde via Microsoft Teams, alt efter hvad du føler dig mest tilpas i. Vær opmærksom på, at i overensstemmelse med GDPR og databeskyttelses-reglerne, vil både billeder og samtale blive behandlet fortroligt og vil ikke blive lagret eller opbevaret efter endt konsultation.

Send en mail på info@scandinavianskinlab.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så vil du høre fra os!

Fillerina promo pakke med filler gels

Vores samarbejdspartnere

LABO Cosprophar Suisse
Fillerina® produkterne er udviklet af det schweiziske laboratorie LABO Cosprophar Suisse efter mange års forskning med at finde den bedste metode til at genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion.

En bæredygtig fremtid
LABO forpligter sig til at gøre fremtiden mere bæredygtig med projektet: LABO FOREST. Projektets formål er at genoprette landskabet i den peruvianske Amazonas ved at styrke lokalsamfundet og plante træer for at genoprette, bevare og give værdi til biodiversiteten i verdens største skov – til stor gavn for vores fælles fremtid. For Fillerina® og andre LABO brands, betyder det reducering af plastikforbrug og implementering af genbrugsmaterialer for en mere bæredygtig produktion.

Læs mere om projektet, her.

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.