We make it easy to feel better

Velkommen til Scandinavian Skin Lab

Vores mission

Vores mission har altid været at håndplukke hudpleje- og skønhedsbrands af høj kvalitet der giver synlige resultater. Vores fokus er, at tilbyde produkter der er særligt innovative i enten sin form, virkning eller anvendelse. Det betyder også at de brands vi tilbyder, er nøje udvalgt da de skal kunne noget andet end allerede eksisterende produkter på markedet. Når det kommer til hudpleje og velvære er vores målsætning at du skal føle dig som den bedste version af dig selv med den alder du har.

Vi stræber efter at give vores kunder den helt rigtige vejledning og information om hvert enkelt produkt – så du kan være sikker på, at finde det produkt der passer bedst til dig og dine behov.

Velkommen til vores skønhedsunivers!

We make it easy to feel better

Fillerina neck and cleavage filler gel til hals og nærområdet på tæppe ved siden af et glas vand

Scandinavian Skin Lab:
The home of Fillerina

Fillerina® er den første generation af dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug – helt uden nål. 

Hyaluronsyrerne i Fillerina® findes i forskellige variationer og koncentrationer, for at sikre den optimale virkning i de forskellige hudlag. Hyaluronsyrerne mindsker rynker, ujævnheder og slaphed i ansigtet og giver mere volumen til f.eks. kindben og læber.

Hvad gør Fillerina® anderledes?
Det unikke ved Fillerina® produkterne er, at de indeholder 12 hyaluronsyrer med forskellige molekylestørrelser og vægt. Hyaluronsyrerne med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger ned i de dybere hudlag, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand. Fillerina® indeholder desuden collagen og elastin, som bidrager til at styrke fasthed og elasticitet, og genopbygge hudens strukturer.

Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner. Fillerina® produkterne hjælper dermed aktivt til at modvirke nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig fine linjer, rynker og tab af fylde på bl.a. kindben og læber. Se hvordan du anvender Fillerina®  her.

Fillerina® er klinisk testet og har dokumenteret effekt

Vores samarbejdspartnere

LABO Cosprophar Suisse
Fillerina® produkterne er udviklet af det schweiziske laboratorie LABO Cosprophar Suisse efter mange års forskning med at finde den bedste metode til at genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion.

En bæredygtig fremtid
LABO forpligter sig til at gøre fremtiden mere bæredygtig med projektet: LABO FOREST. Projektets formål er at genoprette landskabet i den peruvianske Amazonas ved at styrke lokalsamfundet og plante træer for at genoprette, bevare og give værdi til biodiversiteten i verdens største skov – til stor gavn for vores fælles fremtid. For Fillerina® og andre LABO brands, betyder det reducering af plastikforbrug og implementering af genbrugsmaterialer for en mere bæredygtig produktion.

Læs mere om projektet, her.

Fillerina promo pakke med filler gels

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.