Fillerina dagcreme

Dagcreme

En god dagcreme hjælper med at holde din hud fugtet, men har også en vigtig rolle i at beskytte og styrke hudens forsvar. Vælg en dagcreme der er skånsom for huden og indeholder plejende og virksomme ingredienser, så du kan give din hud en god start på dagen.

Filter oversigt

Kategori

Brands

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.

Pas på din hud med dagcreme

En sund og glødende hud er en drøm for mange. Og vejen til den drøm starter hver morgen med den rette dagcreme. Scandinavian Skin Lab forstår vigtigheden af at pleje og passe på din hud, og derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde dig den rigtige dagcreme. En dagcreme der kan forvandle din skønhedsrutine, og give dig de resultater, som du ønsker.

Hvorfor skal jeg have en dagcreme?

Din hud er kroppens største organ, og vi bærer den med os gennem hele livet. Derfor er det afgørende at tage sig godt af den, især ansigtshuden, der dagligt udsættes for solens stråler, vind og kulde. Én måde at give din ansigtshud den pleje, den fortjener, er ved at bruge en dagcreme af høj kvalitet.

Hvad gør en dagcreme?

En dagcreme er ikke kun vigtig for dig, som ønsker at beskytte din hud lige nu og her. En dagcreme er også med til at forebygge aldring af huden, og mindske fine linjer. Dagcremen styrker din hud og fungerer derfor som en beskyttende barriere for din hud, fra du står op, til du går i seng.

Hvilken dagcreme skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige dagcremer, til at hav af forskellige hudtyper. Det er derfor vigtigt, at du vælger den helt rigtige dagcreme, til netop din hud. Dagcremen er derfor nøglen til at opnå en sundere og mere glødende hud.

Hos Scandinavian Skin Lab er vi stolte af at være forhandlere af det anerkendte brand, Fillerina®. Fillerina® repræsenterer en banebrydende udvikling inden for dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug, og det bedste af det hele – helt uden nål. Vi kan derfor med stolthed være forhandlere af Fillerina®’s eksklusive dagcreme, der leverer intens fugt og næring til din hud med blødgørende olier.

Hvad gør Fillerina® dagcreme unik?

Fillerina® har udviklet en dagcreme, der ikke kun fugter, men også nærer din hud på en dybdegående måde. Denne luksuriøse dagcreme er skabt til at mindske rynker, ujævnheder og slaphed i ansigtet. Vi anbefaler stærkt, at anvende denne dagcreme i din daglige hudplejerutine i kombination med Fillerina® 12HA filler-kur, for at opnå det mest bemærkelsesværdige resultat.

Så hvorfor vente? Start din dagcreme-rejse allerede i dag, og se vores udvalg af dagcremer. Opdag hemmeligheden bag en skønnere hud, og lad os hjælpe dig med at skinne.

Ønsker du også, at passe på din hud om natten? Se vores udvalg af natcremer, og læs om, hvorfor det er lige så vigtigt at passe på din hud om natten.