Fillerina Neck & Cleavage - Filler-gel til hals og décolleté

Fillerina Neck & Cleavage er en ny og forbedret serie af filler-gel. De aktive ingredienser har en opstrammende effekt og sikrer optimal volumen til hals og décolleté, som er særligt udsatte for rynker og volumentab.

Fillerina® 12HA Neck and Cleavage Filler

Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage

Fillerina® 12HA Neck & Cleavage er en filler-gel til hals og décolleté, der virker udglattende og opstrammende på den tynde hud på hals og bryst. Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage indeholder den unikke kombination af 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler som hjælper til at give volumen, fasthed og reducere halsrynker.

Hvad gør Fillerina® anderledes?
Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker på halsen og nærområdet, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner. Fillerina® produkterne hjælper dermed aktivt til at modvirke nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig fine linjer, rynker og tab af fylde.

Fillerina® er klinisk testet og har dokumenteret effekt.

Grad 4 & 5

Fillerina Neck & Cleavage fås i 2 forskellige grader – grad 4 og grad 5.

Forskellene på disse er, hvem de er målrettet mod. Grad 4 er til hals og décolleté med tydeligt volumen- og fugttab, slap og meget uregelmæssig struktur samt dybe halsrynker. Grad 5 er til hals og décolleté med kraftigt volumen- og fugttab, slap og synlig rynket struktur samt dybe halsrynker.

Afhængigt af huden på halsens tilstand er der altså brug for forskellige ingredienser. Det er nemlig dette, der er forskellen på grad 4 og 5.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Lactobacillus Ferment, Hydrolyzed Elastin, Bacillus Ferment, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chondroitin Sulfate, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Hydroxyethylcellulose, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Calcium Hydroxymethionine, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Carbomer, Lactobacillus Ferment, 1,2-Hexanediol, Bacillus Ferment, Pentylene Glyco, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Decylene Glycol, Calcium Hydroxymethionine, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Sorbic Acid, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20

Anvendelse

Fillerina® Neck & Cleavage skal anvendes på rengjort hus. Den påføres med et let tryk ved at presse applikatoren mod huden, hvor du ønsker at påføre gelen. Herved kommer en mindre mængde gel ud, som fordeles på hals og décolleté med lette strøg.

Vent 2 minutter så de aktive ingredienser kan trænge ned i huden. Med let hånd duppes det overskydende produkt forsigtigt ind i huden, så det sidste trænger ind.

Gentag applikationen af Fillerina® Neck & Cleavage 2 gange dagligt for den bedste effekt. Det er vigtigt at være velhydreret, så husk altid at drikke rigeligt med vand før, under og efter du bruger Fillerina®.

Ventetid for resultater

Der vil ske en gradvis opbygning af volumen i huden. Men de første små ændringer vil ske allerede efter 7 dages påføring. Vi anbefaler altid, at du tager før/efter billeder for at kunne følge udviklingen.

Jævnlighed for at holde effekten

Man kan vælge enten at anvende Fillerina® Neck & Cleavage som en serum til halsen og cleavage-området og anvende den fast dagligt. Evt. blot 1 gang dagligt som en del af din rutine indtil den første tube er brugt. Eller den kan anvendes som en kur 4 gange årligt dvs. hver 3. måned.

Hvis du stopper behandlingen

Når du stopper med at anvende Fillerina® vil du opleve, at huden kommer til at mangle fugt og kan miste volumen over tid. Dog er Fillerina® på ingen måde ”sløvende” på huden. Det vil sige, at det er ikke sådan, at hudens tilstand forværres, når du stopper med Fillerina®.

Fillerina® er på ingen måde farligt. Hyaluronsyren der anvendes i Fillerina® er 100% hudidentisk. Den trænger heller ikke ned i blodbanerne og kan derfor anvendes af både gravide og ammende.

Hvis du anvender Fillerina® skal du være opmærksom på, at alt dét, der er i geleform, er uden parfume. Anvender du Fillerina® cremerne, så indeholder disse æteriske olier som duftgivere, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du har allergier. Det er vigtigt for os at være transparente omkring indholdet i Fillerina® produkterne. Under alle produkter på vores webshop kan du derfor under fanen ”Ingredienser” se en komplet ingrediensliste for det pågældende produkt. Du er også altid velkommen til at række ud, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring dette.

Hverken filler eller botox er permanente, ej heller Fillerina® filler-gel.

Der er ingen bivirkninger ved Fillerina® Neck & Cleavage.

Filler-gel vs. botox

Filler og botox har begge det formål, at stramme huden op, give et frisk og ungdommeligt udseende og medvirker til at reparere huden. Forskellen er, at filler bruges til at udfylde de linjer du har når du slapper af, og til at give mere volumen til steder hvor huden er begyndt at blive slap, eller hvor man ønsker øget volumen f.eks. læber.

Filler holder 6-24 måneder, og består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Botox virker muskelafslappende, hvilket giver musklen og huden ro i 3-6 måneder. Botox består af et toxin.

Fillerina® er en filler-gel, der i modsætning til almindelig filler og botox IKKE injiceres i huden. Fillerina® er dermed et helt naturligt alternativ, da gelen selv penetrerer huden og trænger ned i det dybe hudlag. Fillerina gelkur holder 3-4 måneder.

Filler anvendes, når linjerne stadig kan ses, når du slapper i ansigtsmusklerne. Botox anvendes til de mimiske linjer. Fillerina® anvendes, når du ikke ønsker injektion eller ønsker en let og naturlig filler effekt.

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.