Fillerina Cheekbones - Filler-gel til kindbenene

Fillerina cheekbones er en ny og forbedret serie af filler-gel. De aktive ingredienser har en opstrammende effekt og sikrer optimal volumen til kindben, som er særligt udsatte for rynker og volumentab.

Fillerina® 12HA Specific Zones Cheekbones creme til kindben, 15 ml

Fillerina® 12HA Specific Zones Cheekbones

Fillerina® 12HA Specific Zones er en ny og forbedret serie af filler-gel. Cheekbones er en filler-gel specielt udviklet til kindbenene der med 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler der giver øget volumen og et løft til kindbenene – helt uden nål.

 

Hvad gør Fillerina® anderledes?
Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker ved kindben, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner. Fillerina® produkterne hjælper dermed aktivt til at modvirke nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender – nemlig fine linjer, rynker og tab af fylde.

Fillerina® er klinisk testet og har dokumenteret effekt.

Grad 4 & 5

Fillerina cheekbones fås i 2 forskellige grader – grad 4 og grad 5.

Forskellene på disse er, hvem de er målrettet mod. Grad 4 er til de kindben, der har tydeligt volumetab og udviskede kindbenskonturer. Grad 5 er derimod til de kindben med kraftigt volumetab og meget udviskede kindbenskonturer.

Afhængigt af kindbenenes tilstand er der altså brug for forskellige ingredienser. Det er nemlig dette, der er forskellen på grad 4 og 5.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Butylene Glyco, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-38, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Elastin, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Caprylyl Glycol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Butylene Glyco, Carbomer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Soluble Collagen, Sodium Chondroitin Sulfate, Acetyl Hexapeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate

Anvendelse

Fillerina® Cheekbones påføres på afrenset hud. Med et let tryk presses gelen ud, hvorefter den masseres forsigtigt ind på kindbenene med den smarte roll-on applikator. De 3 små massagekugler på spidsen frigiver en passende mængde gel, og gør det let at påføre den på kindbenene.

Vent 2 minutter således at de aktive ingredienser kan få lov at trænge ned i huden. Påfør derefter Fillerina® 12HA Day Cream/Fillerina® 12HA Night Cream, som du plejer.

Gentag applikationen af Fillerina® Cheekbones 2 gange dagligt for den bedste effekt. Det er vigtigt at være velhydreret, så husk altid at drikke rigeligt med vand før, under og efter du bruger Fillerina®.

Ventetid for resultater

Der vil ske en gradvis opbygning af volumen i huden. Men de første små ændringer vil ske allerede efter 7 dages påføring. Vi anbefaler altid at du tager før/efter billeder for at kunne følge udviklingen.

Jævnlighed for at holde effekten

Man kan vælge enten at anvende Fillerina® Cheekbones som en serum til kindbenene, og anvende den fast dagligt. Evt. blot 1 gang dagligt som en del af din rutine indtil den første tube er brugt. Eller den kan anvendes som en kur 4 gange årligt, dvs. hver 3. måned.

Hvis du stopper behandlingen

Når du stopper med at anvende Fillerina® vil du opleve, at huden kommer til at mangle fugt og kan miste volumen over tid. Dog er Fillerina® på ingen måde ”sløvende” på huden. Det vil sige at det er ikke sådan at hudens tilstand forværres når du stopper med Fillerina®.

Fillerina® er på ingen måde farligt. Hyaluronsyren der anvendes i Fillerina® er 100% hudidentisk. Den trænger heller ikke ned i blodbanerne, og kan derfor anvendes af både gravide og ammende.

Hvis du anvender Fillerina® skal du være opmærksom på, at alt det der er i geleform, er uden parfume. Anvender du Fillerina® cremerne, så indeholder disse æteriske olier som duftgivere, hvilket du skal være opmærksom på hvis du har allergier. Det er vigtigt for os at være transparente omkring indholdet i Fillerina® produkterne. Under alle produkter på vores webshop, kan du derfor under fanen ”Ingredienser” se en komplet ingrediensliste for det pågældende produkt. Du er også altid velkommen til at række ud, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring dette.

Hverken filler eller botox er permanente, ej heller Fillerina® filler-gel.

Der er ingen bivirkninger ved Fillerina® Cheekbones.

Filler-gel vs. botox

Filler og botox har begge det formål, at stramme huden op, give et frisk og ungdommeligt udseende og medvirker til at reparere huden. Forskellen er, at filler bruges til at udfylde de linjer du har når du slapper af, og til at give mere volumen til steder hvor huden er begyndt at blive slap, eller hvor man ønsker øget volumen f.eks. læber.

Filler holder 6-24 måneder, og består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Botox virker muskelafslappende, hvilket giver musklen og huden ro i 3-6 måneder. Botox består af et toxin.

Fillerina® er en filler-gel, der i modsætning til almindelig filler og botox IKKE injiceres i huden. Fillerina® er dermed et helt naturligt alternativ, da gelen selv penetrerer huden og trænger ned i det dybe hudlag. Fillerina gelkur holder 3-4 måneder.

Filler anvendes når linjerne stadig kan ses når du slapper i ansigtsmusklerne. Botox anvendes til de mimiske linjer. Fillerina® anvendes når du ikke ønsker injektion, eller ønsker en let og naturlig filler effekt.

3 tips til et bedre resultat med Fillerina

Før/efter billeder

Husk at tage før/efter billeder når du bruger produkterne. På den måde kan du også selv bedre følge med i udviklingen.

Er du velhydreret?

Jo bedre velhydreret du er, desto mere synligt et resultat, vil du få. Så drik masser af vand før, under og efter du bruger Fillerina!

Vær konsistent

Forsøg at være konsistent i dit brug af produkterne, så vil du opleve de bedste resultater.